AcuPlus

06-18632444

[email protected]


AcuPlus

Acupunctuur & Meer

Burn-out

Het kan iedereen overkomen: een te grote mentale en/of fysieke belasting voor te lange tijd. Hebt u te maken met een burn-out of bent u hier net van hersteld? Dit programma biedt u de handvatten om weer grip te krijgen op uw energiebalans.


U leert hoe u zelf uw herstel kunt versnellen en borgen. De focus ligt op mentale oefeningen en het (weer) leren ervaren van een rust die uplifting is in plaats van slap, futloos of verzwarend.

Ruimte voor Rust

Merkt u dat u gedurende de (werk)week niet voldoende aan uw rust toekomt? Of heeft u geproefd aan de fysieke en mentale rust die mindfullness, de ademhaling, visualisatie of yoga teweeg kan brengen? Dit programma geeft rust de plaats die het verdient en breidt uw gereedschapskist uit met effectieve rusttools.


U leert welke tools voor u het meest passend zijn binnen uw (werk)week. De focus ligt op een verandering van mindset: van actiegericht naar balansgericht (van human doing naar human being).

Rust Expert

U heeft al vele jaren ervaring met fysieke en mentale oefeningen en genereert daarmee voldoende rust in uw (werkende) leven. Of u hebt de aanleg om zeer gemakkelijk en daadwerkelijk uw rust te waarborgen.


In dit programma nodig ik u uit voor een ontdekkingstocht naar een verdieping van de ervaring van zowel uw fysieke als mentale rust.

Persoonlijke programma's

Elk programma start met een intakegesprek van maximaal 1 uur. Er wordt duidelijk wat u nodig heeft. Hierna volgen 5 persoonlijke trainingssessies van 1 uur elk. Het totale programma duurt ongeveer 3 maanden. Daarbij wordt verwacht dat u ook buiten de trainingssessies aan de slag gaat met het resultaat van de training. Op die manier kunt u ook na afloop van het programma uw rust waarborgen op een manier die voor u passend is. De programma's zijn persoonlijk maatwerk en ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.


Tarieven

  • Burn-out:                  360,- euro
  • Ruimte voor Rust:    480,- euro
  • Rust Expert:             550,- euro  


De bedragen zijn exclusief BTW. Afspraken die 48 uur van tevoren mondeling of via e-mail zijn afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Qigong (Chi Kung) training

Qigong zomerweek 2019


Op zoek naar meer inspiratie en bewustwording? Wellicht is de Qigong zomerweek in Frankrijk ook iets voor u? In 2019 verzorgt Edwin alweer de vijfde editie van de zomerweek! Kijk voor meer informatie op: https://www.ecolonie.eu/nl/activiteiten/zomercollege/qigong-1


Qigong (uitspraak: Tsjie Ghong) wordt ook wel 'Chinese yoga' genoemd. Het is kortweg te beschouwen als een verzamelnaam voor diverse bewegings- en ademhalingsoefeningen die hun oorsprong hebben in het oude China. De oefeningen zijn zo ontwikkeld dat ze bijdragen aan zowel lichamelijk als geestelijk welzijn. Er is daarbij onderscheid in statische en dynamische en staande, zittende en liggende oefeningen. Deze oefeningen bevatten altijd een combinatie van ontspanning, focus en respect voor de eigen grenzen.

Ervaringen van deelnemers


“Mijn ervaring met de Qigong les bij Edwin is dat je met weinig inspanning ontspanning  ervaart, de bewegingen maken je soepel, mijn nekklachten waren een stuk minder al na een paar lessen. En wat ik ook fijn vond is dat ik na de les zo lekker sliep. Er is voldoende tijd om vragen te stellen over de oefeningen, en Edwin legt goed uit waar de oefeningen voor dienen.”


Vrouw uit Zeist


“Mijn ervaringen met Qigong zijn erg positief.

De lessen vinden plaats in een relaxte sfeer, geen prestatiedrang.

De nadruk ligt op balans in bewegingen in evenwicht met de ademhaling.

Kan het iedereen aanraden.”


Man uit Zeist


"Ik geniet van de Qigong lessen. De bewegingen houden mijn gewrichten soepel. De oefeningen die ik thuis toepas, houden mij in balans. Diegene die ik de lessen aanraad zijn al even enthousiast als ikzelf!"


Vrouw uit Zeist


"Ik geniet van de wijze waarop de Qigonglessen gegeven worden. De oefeningen houden mijn spieren en gewrichten soepel. De relaxte sfeer en de ontspanningsoefeningen aan het eind van de les zorgen ervoor dat ik het weekend goed ontspannen kan beginnen. Ik ervaar Qigong als positief voor zowel mijn lichaam als geest, een echte aanrader."


Man uit Zeist


"Dank je hartelijk. Ik ben weer iets betere vriendjes met mijn lichaam!" 


"Dank voor je inspirerende workshop en je enthousiasmerende liefde voor beweging" 


"Hopefully my body will progress to a better being"


"Dank voor de wijze en fijne lessen"  


"Diep respect" 


"Jij bent de meester van de levens-chi-kunst, dikke, dikke, dikke merci"


"Het was een fantastische ontspannen week. Je deed het vol overgave. Bedankt!"