AcuPlus

06-18632444

[email protected]


AcuPlus

Acupunctuur & Meer

Burn-out

Het kan iedereen overkomen: een te grote mentale en/of fysieke belasting voor te lange tijd. Hebt u te maken met een burn-out of bent u hier net van hersteld? Dit programma biedt u de handvatten om weer grip te krijgen op uw energiebalans.


U leert hoe u zelf uw herstel kunt versnellen en borgen. De focus ligt op mentale oefeningen en het (weer) leren ervaren van een rust die uplifting is in plaats van slap, futloos of verzwarend.

Ruimte voor Rust

Merkt u dat u gedurende de (werk)week niet voldoende aan uw rust toekomt? Of heeft u geproefd aan de fysieke en mentale rust die mindfullness, de ademhaling, visualisatie of yoga teweeg kan brengen? Dit programma geeft rust de plaats die het verdient en breidt uw gereedschapskist uit met effectieve rusttools.


U leert welke tools voor u het meest passend zijn binnen uw (werk)week. De focus ligt op een verandering van mindset: van actiegericht naar balansgericht (van human doing naar human being).

Rust Expert

U heeft al vele jaren ervaring met fysieke en mentale oefeningen en genereert daarmee voldoende rust in uw (werkende) leven. Of u hebt de aanleg om zeer gemakkelijk en daadwerkelijk uw rust te waarborgen.


In dit programma nodig ik u uit voor een ontdekkingstocht naar een verdieping van de ervaring van zowel uw fysieke als mentale rust.

Persoonlijke programma's

Elk programma start met een intakegesprek van maximaal 1 uur. Er wordt duidelijk wat u nodig heeft. Hierna volgen 5 persoonlijke trainingssessies van 1 uur elk. Het totale programma duurt ongeveer 3 maanden. Daarbij wordt verwacht dat u ook buiten de trainingssessies aan de slag gaat met het resultaat van de training. Op die manier kunt u ook na afloop van het programma uw rust waarborgen op een manier die voor u passend is. De programma's zijn persoonlijk maatwerk en ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.


Tarieven

  • Burn-out:                  360,- euro
  • Ruimte voor Rust:    480,- euro
  • Rust Expert:             550,- euro  


De bedragen zijn exclusief BTW. Afspraken die 48 uur van tevoren mondeling of via e-mail zijn afgezegd worden niet in rekening gebracht.