AcuPlus

06-18632444

[email protected]


AcuPlus

Acupunctuur & Meer

YOU ARE AT YOUR BEST IF YOU GET YOUR REST!!

Burn-out

Het kan iedereen overkomen: een te grote mentale en/of fysieke belasting voor te lange tijd. Hebt u te maken met een burn-out of bent u hier net van hersteld? Dit programma biedt u de handvatten om weer grip te krijgen op uw energiebalans.


U leert hoe u zelf uw herstel kunt versnellen en borgen. De focus ligt op mentale oefeningen en het (weer) leren ervaren van een rust die uplifting is in plaats van slap, futloos of verzwarend.

Ruimte voor Rust

Merkt u dat u gedurende de (werk)week niet voldoende aan uw rust toekomt? Of heeft u geproefd aan de fysieke en mentale rust die mindfullness, de ademhaling, visualisatie of yoga teweeg kan brengen? Dit programma geeft rust de plaats die het verdient en breidt uw gereedschapskist uit met effectieve rusttools.


U leert welke tools voor u het meest passend zijn binnen uw (werk)week. De focus ligt op een verandering van mindset: van actiegericht naar balansgericht (van human doing naar human being).

Rust Expert

U heeft al vele jaren ervaring met fysieke en mentale oefeningen en genereert daarmee voldoende rust in uw (werkende) leven. Of u hebt de aanleg om zeer gemakkelijk en daadwerkelijk uw rust te waarborgen.


In dit programma nodig ik u uit voor een ontdekkingstocht naar een verdieping van de ervaring van zowel uw fysieke als mentale rust.

Persoonlijke programma's

Elk programma start met een intakegesprek van maximaal 1 uur. Er wordt duidelijk wat u nodig heeft. Hierna volgen 5 persoonlijke trainingssessies van 1 uur elk. Het totale programma duurt ongeveer 3 maanden. Daarbij wordt verwacht dat u ook buiten de trainingssessies aan de slag gaat met het resultaat van de training. Op die manier kunt u ook na afloop van het programma uw rust waarborgen op een manier die voor u passend is. De programma's zijn persoonlijk maatwerk en ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Tarieven

  • Burn-out:                  360,- euro
  • Ruimte voor Rust:    480,- euro
  • Rust Expert:             550,- euro  


De bedragen zijn exclusief BTW. Afspraken die 48 uur van tevoren mondeling of via e-mail zijn afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Ervaringen van deelnemers

Ik heb de week heel prettig gevonden. Het was prettig dat de lessen op tijd begonnen, je bent heel duidelijk in je uitleg. Je kijkt goed naar de studenten en geeft individuele persoonlijke aanwijzingen. De oefeningen waren aangenaam en brachten een behaaglijk effect: na deze week was mijn lijf zacht en voelde heel anders aan. Erg prettig.

Soms gebruik je wat termen die ik niet ken, maar die leg je daarna meestal begrijpelijk uit. Ik ben geïnspireerd geraakt door je lessen, na de vakantie ben ik elke dag begonnen met oefeningen die ik op you tube gevonden heb.

Bedankt voor deze week!

Vrouw uit Rotterdam

Wanneer ik aan de qigongweek denk, herinner ik me vooral de rust die jij uitstraalde, de laagdrempeligheid, het gevoel gezond bezig te zijn met mijn lijf, het groepsgevoel en natuurlijk de prachtige omgeving versterkt door het mooie weer. Dit alles zorgde ervoor dat ik het een heerlijke week vond.

Vrouw

Ik heb je training ervaren als een complete kennismaking met Qigong, door de combinatie van veel oefenen (ervaren wat het is) en de uitleg over achtergronden en oosterse denkwijzen vs westerse (een tipje van de sluier over het waarom). Dit bij elkaar was erg inspirerend en rustgevend. Ik kwam dicht bij mezelf, voelde innerlijke rust en harmonie in de hoofd-hart-buiklijn. Smaakt naar meer.

Moniek (60 jaar) uit Eindhoven


Het was heel fijn om een week lang ,dagelijks, intensief bezig te zijn met Qi Gong. Heb daardoor rust door beweging mogen ervaren. Jouw kundige en integere aanpak met oog voor ieder zijn mogelijkheden en beperkingen heeft daaraan zeker bijgedragen!


Vrouw uit Brussel

Qigong Zomertraining

Zin in een inspirerende trainingsweek in het buitenland? Echt even tijd voor jezelf in een rustige en bosrijke omgeving? In 2020 kun je deelnemen aan alweer de 6e editie van de Qigong zomerweek!


Kijk voor meer informatie op: https://www.ecolonie.eu/nl/activiteiten/zomercollege/qigong-1