AcuPlus

06-18632444

[email protected]


AcuPlus

Acupunctuur & Meer

Acupunctuur Zeist is meer dan alleen naalden

Met acupunctuur in Zeist kunnen veel problemen verholpen worden. Acupunctuur wordt vaak ingezet bij lichamelijke klachten, maar uw acupuncturist in Zeist gaat aanzienlijk verder. Zo wordt acupunctuur in Zeist ook ingezet om weer in balans te komen. De rust in uw lichaam herstellen is een sterke keuze omdat dit ervoor zorgt dat problemen in de toekomst kunnen worden voorkomen. Heeft u op dit moment al klachten en wilt u een grondige en persoonlijke aanpak? Dan is de acupuncturist in Zeist dé persoon voor u.

Klassieke acupunctuur in Zeist helpt u echt verder

Wanneer het om acupunctuur gaat, dan is de klassieke vorm de meest oorspronkelijke. Dit is de vorm van acupunctuur die al duizenden jaren wordt gebruikt en is overgewaaid vanuit China. Acupunctuur in Zeist is een combinatie van deze eeuwenoude vorm en de westerse geneeskunde omdat dit het resultaat versterkt. Uiteraard staat een integrale en persoonlijk aanpak altijd op de eerste plek bij de behandelplannen die worden opgesteld, zodat u echt verder wordt geholpen.

Vandaag nog een afspraak maken

Nadat we een grondige diagnose gesteld hebben en er een overzicht gemaakt is met de problemen die moeten worden verholpen, wordt er een behandelplan opgesteld. U weet direct waar u aan toe bent en hoe het traject eruit komt te zien. De meeste behandelingen worden (deels of volledig) vergoed door de zorgverzekering. Voor vragen hierover kunt u altijd contact opnemen met de expert op het gebied van acupunctuur in Zeist of uw zorgverzekeraar. 

Uiteraard kunt u direct contact opnemen door te bellen naar 06 18 63 24 44. Wilt u liever mailen, dan kunt u een bericht sturen naar [email protected]. Acuplus in Zeist is dé plek waar u begint met het oplossen en voorkomen van lichamelijke problemen, onrust en onbalans in uw lichaam en leven.